1Collagesliderjpg2IMG0734sliderJPG35sliderjpg

Keuken in het buitenland

AnCor Design specialiseert zich ook in levering van keukens in het buitenland. Steeds meer Nederlanders dromen van een woning in een ander land. De afstand en taalbarrière zorgt niet alleen voor problemen bij het uitzoeken van de keuken, maar ook bij de begeleiding van het hele project. Een betrouwbare partner is bij het verwezenlijken van het project van grote waarde. AnCor Design kan voor u het gehele keukentraject uit handen nemen. U kunt daarbij denken aan het adviseren van de keukenruimte bij de start van de bouwplannen, het ontwerpen van de juiste basiskeukens aansluitend bij de stelpost en de maat- en leidingwerk controles op de bouw zelf. U biedt alle kopers een extra service aan door ons aan te bieden als keukenleverancier.

De koper mag uiteraard kiezen om de basiskeuken te laten vervallen en geheel naar eigen inzicht en wens te kiezen voor een luxe keuken op maat. Wanneer de koper de keuken dient uit te zoeken, kan dit op locatie of thuis. De koper wordt van A tot Z geïnformeerd en geadviseerd over het traject en de invulling van de keuken. Er wordt alle tijd genomen om de juiste keuzes te maken, zodat de koper zonder zorgen kan wachten op de oplevering van de woning.

AnCor Design levert u alle leidingwerkschema's voor in de bouw en alvorens de keukens besteld en geleverd worden, controleert AnCor ter plaatse alle maatvoeringen en het aangebrachte leidingwerk in de woningen zelf. Tot slot regelen wij het transport en de gehele planning. De keukens worden door vaste monteurs gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd, zodat de kopers onbezorgd kunnen genieten van hun droomhuis in het zonnige buitenland.

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl