XL1331D2normaljpgXL1341D3normaljpgXL3606D2normaljpgXL5705D2normaljpg

Unieke aanpak

Een keuken is een wereld op zich. Om uw ideale keuken samen te stellen heeft u tijd en aandacht nodig die u bij de hedendaagse keukenleverancier niet krijgt. AnCor Design geeft u juist die aandacht, een betrouwbare partner met kennis en ervaring is dan ook van grote waarde. In de praktijk blijkt dat zelfstandig zoeken naar een geschikte keuken, die past bij uw interieur en woning, allesbehalve eenvoudig is.  

Wij werken anders en komen bij u thuis, het voordeel is dat we dan een goed beeld krijgen van uw leefwijze en uw stijl van het interieur. Omdat we de ruimte goed kunnen bekijken zien we meer mogelijkheden om uw nieuwe keuken te optimaliseren. Tevens zien wij vooraf wat er wel en niet mogelijk is, een veelvoorkomend probleem wanneer u via een showroom wordt begeleid. Het zit in kleine details: Kan de afvoer in uw nieuwe ontwerp zonder problemen weg, draaien er geen ramen naar binnen terwijl daar juist net het spoeldeel en kraan is gesitueerd of past uw nieuwe combinatie wel als kleur bij de bestaande vloer? Zo zijn er nog tal van zaken die wij beter kunnen inschatten of juist kunnen voorkomen.

 

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en de offerte, zijn wij zeker nog niet klaar. Wij begeleiden het hele proces, communiceren met uw aannemer en wanneer de keuken wordt geleverd en gemonteerd zijn wij zelf aanwezig om de monteur nog op details te wijzen. Een werkwijze die u nergens ziet. Interesse gewekt? Bel voor een gratis advies gesprek bij u thuis.

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl