GL3450P1normaljpgGreeploos1jpgGreeploos2jpgXL4054P3normaljpg

Keuken ontwerp

In de praktijk blijkt het zoeken naar een geschikte keuken, passend bij uw interieur en woning, allesbehalve eenvoudig. Misschien bent u aan het stoeien met de juiste indeling, de beste kleurcombinatie of is de stijl het struikelblok. Het gebeurt ook vaak dat de klanten ieder hun eigen smaak of stijl hebben en dat ze er samen niet aan uit komen.

Doordat wij bij u thuis komen, kunnen we een betere inschatting maken van de ruimte en zien wij direct uw leefwijze en interieur. Het gaat er om dat na oplevering u als klant tevreden bent en dat u kunt zeggen dat we over alles na hebben gedacht. En dat kan alleen als we alles van tevoren goed kunnen bekijken en goed kunnen inschatten.

De wensen van de klanten worden steeds groter en een keukenruimte leent zich er niet altijd voor. Als wij langs komen, kunnen wij van tevoren zien of er misschien een muur kan worden uitgebroken waardoor uw gewenste indeling wel mogelijk is. Dit hoeft niet altijd een grote verbouwing te zijn, soms kan het met een kleine ingreep al worden gerealiseerd. Ook belangrijk is dat we graag problemen voorkomen. Past het ontwerp en de kleurcombinatie wel met de bestaande vloer? Kan de afvoer van de afzuigkap wel op een goede manier naar buiten? Draaien er geen ramen naar binnen waar net de kraan is gepland?

Zo zijn er nog veel situaties te noemen die wij beter kunnen inschatten of juist kunnen voorkomen als wij eerst bij u thuis komen. En door goed te luisteren naar de klant komen we uiteindelijk met een beter en passend ontwerp.

Wilt u zich laten verrassen, neem dan zeker contact met ons op voor een gratis intakegesprek bij u thuis. Wij brengen een onafhankelijk en vrijblijvend advies uit, voor ieders budget en smaak.

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl