1Collagesliderjpg2IMG0734sliderJPG35sliderjpg

Keukens in het buitenland

AnCor Design specialiseert zich ook in levering van keukens in het buitenland. Steeds meer Nederlanders dromen van een woning in een ander land. De afstand en taalbarrière zorgt niet alleen voor problemen bij het uitzoeken van de keuken, maar ook achteraf als u juist tot rust wilt komen. Een betrouwbare partner is bij het verwezenlijken van die droom dan ook van grote waarde.    

Inmiddels zijn er vele aanbieders die prachtige woningen bouwen in o.a. Frankrijk, Spanje en Portugal. Dat zijn dan ook de landen waar AnCor Design zich op richt. Alhoewel een keuken voor het buitenland in principe dezelfde advisering nodig heeft, vraagt de begeleiding toch net weer andere aandachtspunten.


Complete begeleiding

Als u een huis koopt in 't buitenland, kunt u er bij een project voor kiezen om de basiskeuken te laten vervallen en geheel naar eigen inzicht en wens te kiezen voor een luxe keuken op maat. Dat geldt natuurlijk ook voor een bestaande woning. U wil natuurlijk graag een keuken passend bij de stijl van de woning of passend bij uw eigen stijl en het liefst met alle gemakken van deze tijd. Het grote voordeel is dat wij bij de klanten thuis komen en u hoeft er niet speciaal vrij voor te nemen. U wordt van A tot Z geïnformeerd en geadviseerd over het traject en de invulling van de keuken. 

Er wordt alle tijd genomen om de juiste keuzes te maken, zodat u zonder zorgen kunt wachten op de oplevering van de woning. Alvorens de keuken besteld en geleverd wordt, controleert AnCor Design ter plaatse alle maatvoeringen en het aangebrachte leidingwerk in de woning. Tot slot wordt de keuken door vaste monteurs gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw droomhuis in het zonnige buitenland.

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl

Elk project is uniek

Niet alleen de individuele villa’s krijgen de aandacht, ook hele nieuwbouw projecten kunnen worden voorzien van een keuken. Het is per project verschillend, het ene project levert de woning met een basiskeuken en het andere project levert de woning op zonder keuken. In beide gevallen bieden wij de service om u te helpen met het uitzoeken van de keuken en de verdere begeleiding daarvan.