SliderDSC06383jpgSliderDSC06387jpgSliderDSC06388jpg

Familie De Blok, Brielle

"Wat was ik blij met mijn nieuwbouwhuis in Brielle. Alles moest nog worden uitgezocht en zo ook de keuken. Ik had inmiddels begrepen dat Corné bij de mensen thuis advies geeft over de gang van zaken bij de aankoop van een nieuwe keuken. Ondanks dat het nieuwbouw was vond ik het wel heel fijn dat hij bij mij thuis kwam, ik hoefde er ook niet speciaal vrij voor te nemen. 

Met de tekeningen van het huis gingen we samen aan de slag, beetje bij beetje werd alles doorgenomen en letterlijk samen zijn we tot het ideale ontwerp gekomen. De ruimte is echt heel klein, het enige wat ik jammer vond aan het mooie huis. Toch haalde Corné het optimale uit de ruimte, inhoudelijk kom ik echt niets te kort en de stijl is helemaal afgestemd op mijn nieuwe interieur. 

Het grappige was dat de hele straat bij elkaar op bezoek is gekomen om te kijken wat er van iedere woning is geworden. Bij mij riepen ze allemaal: dat is raar, bij mij kon er geen apothekerskast, een grote kookplaat en toch ook laden en een speciale hoekkast.  Stiekem waren ze allemaal jaloers dat het dus wel kon, er wordt door AnCor gewoon verder gedacht en goed geluisterd naar je wens.

Misschien komt er binnenkort nog een “koffiecorner”, Corné is gewoon nog een keer langs gekomen om te kijken wat daar de mogelijkheden voor zijn."

     

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl