AdriaanSimone01jpgAdriaanSimone02jpgAdriaanSimone03jpg

Adriaan en Simone Zevenbergen, Zuidland

"Het kopen van ons nieuwe huis was het moment om nu eindelijk eens een keuken uit te zoeken die helemaal naar ons eigen zin was. Dankzij goede ervaringen van bekenden, hebben wij contact opgenomen met André Snoep van AnCor Design.

André is bij ons thuis geweest om uitgebreid onze wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dat eerste gesprek bleek dat er op basis van de gegevens die we hem gaven al zoveel meer mogelijk was dan wij dachten. En dat wij ideeën hadden die echt praktischer of optisch mooier uitgewerkt konden worden. We hadden genoeg om over na te denken.

Met medewerking van de vorige eigenaar van ons nieuwe huis, hebben we al voor we officieel de sleutel kregen, met André door het huis gelopen om alle maten exact op te meten en om hem een beeld te geven van het totaal. Met die informatie heeft hij alles definitief uitgewerkt en kwam er een prachtige keuken op papier, die vervolgens volledig naar onze wens geleverd en geplaatst werd.

Wat zijn we erg blij met de hele manier van adviseren. De korte lijnen, de snelle manier van handelen indien wij dat nodig hadden, kennis en ervaring, service achteraf.

We hebben zelfs al weer mensen naar hen doorverwezen, waarbij de keuken reeds is geleverd en die net zo tevreden zijn als wij. Als wij mensen horen zeggen dat ze een keuken nodig hebben, zullen we ze zeker weer verwijzen naar AnCor Design.

Onze keuken is geworden wat we ervan verwachten en zelfs meer dan dat! "

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl