Slider20141218102326jpgSlider20141218102444jpg

Familie Kleintjens, Sprundel

"In oktober 2014 hebben wij via Ancor Design een zeer mooie zwarte houten keuken laten plaatsen; geheel op maat gemaakt met Quooker Fusion kraan en Pitt-cooking gaspitten. Wat wij ook erg mooi vonden is dat de binnenkant van de kasten in het zwart geleverd kon worden. Het betonlook composiet keukenblad maakt het geheel heel stoer af.

We zijn bij Ancor gekomen via een kennis. Zijn dochter heeft de keuken ook bij Ancor gekocht en was erg tevreden. Wij wilden geen standaard keuken en we waren op zoek naar een houten keuken. Zodoende kwamen wij bij Ancor uit.

De eerste afspraak was daarna snel gepland. Om wat ideeën op te doen zijn we samen met Corné naar de showroom van de fabrikant gereden. We mochten ook de productieruimten bekijken. Dan zie je hoe professioneel alles wordt gemaakt en waren we eigenlijk al snel verkocht.

Corné heeft veel tijd gestoken in het ontwerpen van de keuken. Het was best een moeilijke keuken gezien de maatvoering. De levering ging vrij snel en met een 9 weken was de keuken klaar. Met het plaatsen hebben de mannen heel erg hun best gedaan om alles goed aan te laten sluiten, af te kitten etc. De vloer liep wat af waardoor ze wat moesten passen, schaven en meten om alles waterpas te krijgen. Maar het is helemaal in orde gekomen en wij zijn super blij met het resultaat."

   

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl