DSC09665sliderjpgDSC09677sliderjpgDSC09680sliderjpgDSC09696sliderjpgDSC09697sliderjpg

Familie Verwoerd Etten-Leur

"Via vrienden kregen wij het telefoonnummer van Corné Snoep waarna wij een afspraak maakten. Corné vertelde ons wat de mogelijkheden waren (en die zijn bijna oneindig), maar vooral dat kwaliteit en service voorop staat in de bedrijfsvisie. En dat klopt 100%!

Ontwerp fase
Nadat Corné ons had overtuigd, is alles opgemeten en hebben wij ongeveer aangegeven wat we allemaal in de keuken terug wilden zien. Ik wilde mijn zit in de erker niet kwijt en mijn vrouw wilde dolgraag een kookeiland. Daarnaast opperde Corné om een wand met kasten in te bouwen in een nis. Ik had aangegeven dat het geen probleem zou zijn wanneer er een muur gesloopt moest worden. Ook de positie van de leidingen was geen probleem. Met dit in gedachten heeft Corné de 3D (ruimtelijke) ontwerpen gemaakt. Perfect, je weet precies hoe het eruit komt te zien.

Detail fase
De ontwerpfase is eigenlijk makkelijker dan de detailfase, waarbij je moet gaan kiezen in kleur, lades (wel of niet, en hoeveel). Hoe breed moeten de deurtjes en hoe hoog? Welke apparatuur? Gelukkig heeft Corné een aantal voorstellen gemaakt en zijn we samen in Limburg bij een keukenbedrijf gaan kijken waar diverse opstellingen stonden. Dan heb je ook gelijk een gevoel. Een hele goede tip was om naar de experience dag te gaan in Hoofddorp. Andy McDonald (chef kok) toonde ons de apparatuur in de praktijk. Hebben we ook nog lekker gegeten en wij wisten precies welke apparatuur we in de keuken wilden hebben.

Offerte fase
AnCor Design heeft alles netjes in een offerte samengevat en na wat plussen en minnen kom je ook daar wel uit.

Bestelfase
Uiteindelijk ga je toch een handtekening zetten en wil je graag een bezoek brengen aan een referentie. Toen we dat bekeken hadden wisten wij het zeker, we gaan voor AnCor.

Levering en plaatsing
Omdat onze verbouwing een week uitliep heeft AnCor er keurig voor gezorgd dat de keuken een week later geplaatst kon worden. Alles netjes op tijd en de aandachtspunten netjes opgelost. Dikke pluim voor AnCor, wij genieten iedere dag weer opnieuw van onze nieuwe keuken en wij bevelen ze van harte aan."

Groeten Edith & Marc Verwoerd

   
   
   

Uniek in begeleiding

Neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis:

Regio Roosendaal: Corné 06 51525006
Regio Rockanje: André 06 53604766

info@ancordesign.nl