DSC07941sliderJPGDSC07944sliderJPGDSC07953sliderJPGDSC07961sliderJPGDSC07966sliderJPG

Familie Stolk

"Wij hebben Corné ontmoet en kwamen er toen pas achter dat hij mede eigenaar was van Ancor Design. Dat kwam goed uit want wij hadden plannen voor een grote verbouwing met een nieuwe keuken.

Al vlug zat Corné bij ons aan tafel thuis voor een gesprek om onze ideeën uit te wisselen en onze wensen te bespreken. Daaruit volgde al vlug een 3D waar wij al helemaal gek op waren. In de toonzaal van de keukenfabrikant, waar we tevens een kijkje mochten nemen achter de schermen, hebben wij onze droomkeuken gevonden. Het granieten keukenblad zijn we met Corné op een andere locatie gaan bekijken. Perfect geholpen bij het uitzoeken van een kwalitatieve keuken.

Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de keuken zowel bij het afspreken van de plaatsing datum en de leverdatum. Keuken was compleet geleverd en klopte volgens tekening. Plaatsen van de keuken is door vakmensen gedaan, die wij langs deze weg nog even willen bedanken.  Corné heeft nacontrole van de keuken gedaan of alles goed verlopen is. 

Wim en ik hebben er een goed gevoel aan over gehouden, genieten elke dag weer van ons juweeltje en zouden Ancor ook aan anderen aanbevelen. Bedankt Corné voor de goede service."

 

 Uniek in begeleiding

Neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis:

Regio Roosendaal: Corné 06 51525006
Regio Rockanje: André 06 53604766

info@ancordesign.nl