Slider1jpgSlider2jpgSlider3jpgSlider4jpgSlider5jpg

Familie Steenbeek uit Hellevoetsluis

"Na verschillende “erkende” keukenbedrijven te hebben bezocht voor onze nieuwe keuken, zijn wij na alle gesprekken en ontwerpen niet één keer met een goed gevoel weg gegaan. Via een bevriende relatie hebben we de tip gekregen om eens bij AnCor Design te gaan praten over onze nieuwe keuken. 

Al na het eerste bezoek voelde het direct goed. Ze denken met alles mee en gaven ons ook een paar goede tips betreft de indeling van de keuken en apparatuur. André Snoep heeft zelf nog een idee aangekaart betreft de eetbar. Deze hebben we uiteindelijk in het ontwerp en uitvoering laten meenemen.

Na een perfecte planning voor de uiteindelijke plaatsingsdatum, kwam er een bus van het vaste montageteam voorrijden. Een bus vol met werkelijk alle professionele machines en twee monteurs die alles zeer netjes en met gevoel voor afwerking hebben geplaatst.

Conclusie: AnCor Design is een bedrijf die ik aan iedereen die een nieuwe keuken wil zeker zal aanbevelen. AnCor Design krijgt van ons een dikke 10!"Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl