Banner10jpgBanner11jpgBanner12jpgBanner13jpgBanner14jpgBanner1ajpgBanner2jpgBanner3jpgBanner4jpgBanner5jpgBanner6jpgBanner7jpgBanner8jpgBanner9jpg

Familie G. van Est, Rotterdam

 

Voor AnCor Design wederom een mooi project, dit keer in een modern appartementencomplex te Rotterdam.

Het enthousiasme van de klant sprak boekdelen; een prachtig appartement op een niet al te hoge verdieping. Zo konden ze genieten van het directe contact en het fraaie uitzicht over de Maas, waar de grote cruiseschepen op zijn tijd als buren fungeren.

Er werd bewust gekozen voor de keuken als middelpunt. Tijdens het koken heeft de klant contact met de totale leefruimte en kijken ze richting de buitengevel die compleet voorzien is van glas. Om de keuken echt te betrekken in het interieur plaatsten ze de tafel aansluitend aan het eiland. De grote Amerikaanse koeler zorgt voor de juiste verhouding van modern en robuust.

Het is een plaatje! Uit het intakegesprek viel op dat de klanten echt genieten van het leven en een goed glas wijn hoort voor hun daar dan ook zeker bij. Wanneer ze op hun terras genieten van hun droom appartement, staat de schuifpui open en is een verkoelende witte wijn uit de wijnklimaatkast daardoor ook snel binnen handbereik.

Bedankt voor de fraaie opdracht en het mogen maken van deze foto’s. Geniet van jullie fraaie appartement!

 

 Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl