Banner1jpgBanner2jpgBanner3jpgBanner4jpgBanner5jpgBanner6jpgBanner7jpgBanner8jpg

Irma en Ezra uit Oud Gastel

Wederom mooie foto's van een super mooie keuken! De keuken van Ezra en Irma is echt heel fraai geworden, zo fris en zo passend bij hun als persoon en bij het interieur.

"Nadat alle tekeningen en plannen voor ons nieuwbouw huis waren gerealiseerd kwamen we Corné tegen. Het leuke voor ons was dat we ruim 8 jaar geleden ook kennis hadden gemaakt met Corné omdat hij ons toen ook had geholpen met onze keuken, toen bij Keller Keukens waar onze vader/schoonvader werkte. We zijn ook al die jaren erg tevreden geweest met deze keuken. En ja als je vader/schoonvader Corné adviseert bij Keller Keukens dan is dat ook niet voor niks! Dus onze keuze was snel gemaakt, we hebben een eerste afspraak met Corné gemaakt.

Het leuke van het hele traject is dat Corné ons verschillende mogelijkheden heeft laten zien waar we zelf helemaal niet aan hadden gedacht. Dit in de ontwerpen, maar ook in de keuzes voor materialen. Dat gaf een verrassende en creatieve blik over de mogelijkheden in de ruimte van onze keuken en in keuzes die we mochten maken voor onze keuken. Toen de opstelling van onze keuken was gemaakt kwamen de keuzes voor materialen, kleuren etc. Corné heeft ons toen uitgenodigd in een showroom waar hij uitgebreid de tijd nam om ons alle mogelijkheden te laten zien voor onze eigen keuken. Dat was ontzettend fijn omdat we op deze manier rustig konden kijken naar alle mogelijkheden waarin voor ons steeds duidelijker werd wat mogelijk was en wat we zelf mooi vonden. Uiteindelijk hebben we samen steeds verder de puntjes op de i gezet en is onze keuken helemaal naar onze zin geworden binnen het budget wat we zelf voor ogen hadden.

Wat we zelf het fijnste vinden is dat je bij Corné niet het idee hebt dat je moet gaan strijden om prijzen en het niet uitmaakt wat uiteindelijk je budget is, het gehele traject was duidelijk, eerlijk en transparant. Er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen wat een andere en creatieve blik geeft op een keuken zonder dat je als klant het gevoel krijgt dat een verkoper echt aan het verkopen is. Van begin tot het einde zijn we goed geadviseerd en je merkt dat er ook wordt gewerkt met mensen die het werk wat ze doen leuk vinden en dat iedereen gaat voor een goed en mooi eindresultaat voor de klant.

En wat zijn we uiteindelijk blij met onze keuken, we hebben nog geen moment spijt gehad en zijn blij dat we dit traject met Corné (ook voor deze keuken) zijn aangegaan. We zijn enorm blij met het eindresultaat!"


Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl