SliderDSC06353jpgSliderDSC06376jpg

Familie de Blok, Ouddorp

"Nadat het keukenproject bij mijn zoon prima was geslaagd, hadden ook wij snel onze keuze gemaakt voor AnCor Design als leverancier van onze nieuwe keuken. De afspraak gemaakt met Corné Snoep en gezellig in onze ‘oude keuken’ de wensen besproken voor de nieuwe keuken. 

Corné heeft ons goed geadviseerd en een mooie opzet gemaakt, waarna wij in een 2e en 3e gesprek de puntjes op de i hebben gezet qua opstelling en materiaalkeuze. Wij wilden graag in 2 kleuren werken, hout voor de hoge kastenwand, losse kast en ‘eetbar’ en roomwit (mat) voor de keukenopstelling. Voor het blad kozen wij Belgian Blue composiet, gepolijst. 

De oude keuken werd vakkundig ‘gesloopt’ door Dingeman Visser en zijn team van R & D de Visser Montage, voorbereidend leidingwerk gedaan en toen kwam de stukadoor. Nadat daarna alles was geverfd, werd donderdag 6 november 2014 onze nieuwe keuken geplaatst. 

In 1 dag tijd zette R & D de Visser Montage een compleet nieuwe keuken, die onze stoutste verwachtingen overtrof!! Het totaal klopte compleet, het is een PLAATJE!!! Wij zijn er ontzettend blij mee en willen AnCor Design bedanken voor de meer dan plezierige samenwerking en uitstekende begeleiding, ook Dingeman de Visser, die ‘passend’ vakwerk heeft geleverd! We hebben nu een prachtige keuken met fancy apparatuur, waar we zeker nog heel veel jaren elke dag weer plezier van hebben."

     
    

 

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl