Keuken0pngKeuken1pngKeuken2pngKeuken4pngKeuken5pngKeuken6pngKeuken7png

Bas en Amanda, Breda

"Na jaren gespaard te hebben vonden we het hoog tijd worden voor een nieuwe keuken. We zagen wel op tegen het eindeloos bezoeken van keukenzaken. Via mijn broer, die ook een keuken bestelde bij Ancor Design, kwamen we in contact met Corné. Het fijne aan Ancor is dat ze gewoon bij je thuis komen voor een afspraak, ook in de avonduren. Zo konden we rustig thuis onze wensen bespreekbaar maken en kon Corné gelijk foto's maken van onze keuken en metingen doen, wel zo handig! 

Corné kenden we van vroeger, dus hij was voor ons vertrouwd. Maar Corné gaf ons ook zonder meer een betrouwbaar advies, dacht goed mee met ons en gaf ook eerlijk de voor- en nadelen over bepaalde ideeën voor de keukeninrichting. Al spoedig kwam hij met een gedetailleerde tekening met onze wensen, waardoor we snel een planning konden maken voor de keukenmontage.

Vrijdag 3 oktober begon R&D de Visser montage met het demonteren van de oude keuken, 2 weken later werd onze droomkeuken vakkundig gemonteerd. Al met al zijn we tevreden over de dienstverlening van Ancor. We raden Ancor dan ook aan voor iedereen die op zoek is naar een keuken, en die zoekt naar een persoonlijk en vakkundig advies!"

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl