boogaard01jpgboogaard02jpgboogaard03jpgboogaard04jpgboogaard05jpgboogaard06jpgboogaard07jpgboogaard08jpgboogaard09jpg

M. Boogaard, Breda

"Toen wij ons nieuwbouw huis gekocht hadden, zijn we meteen gaan oriënteren voor een keuken en badkamer. We hebben veel op internet gekeken om ideeën op te doen en we hebben een aantal showrooms bezocht. Met de showrooms waren we snel klaar. Die verkopers proberen je allemaal iets aan te smeren. Toen hebben we Corné gevraagd eens mee te denken. We gaven ons budget door en hij vroeg me een moodboard te maken van de inrichting van ons nieuwe huis. Daarna zijn we samen een indeling gaan maken. Toen hebben we de materialen en kleuren bepaald. 

Heel leuk om een keuken samen te stellen die nog niet ergens staat, maar helemaal voor ons gemaakt wordt. We hebben zelfs keukenkastjes van twee verschillende leveranciers gecombineerd. Een combinatie van mat wit met hoogglans grijs. Op de 3D kregen we een goed beeld van hoe het zou worden. Hij had zelfs de muur donkergrijs gemaakt, wat wij ook overgenomen hebben.

Toen het huis werd opgeleverd werd de keuken snel en netjes gezet. We zijn nog steeds erg tevreden met het eindresultaat!"

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl