Keuken0pngKeuken1pngKeuken2pngKeuken4pngKeuken5pngKeuken6pngKeuken7png

Accessoires

Uw keuken kan nog zo mooi zijn, maar je moet er wel fijn in kunnen werken.
Om een paar voorbeelden te geven:

Wanneer het mogelijk is, is het altijd verstandig om uw werkblad te verdiepen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Wanneer u uw eten aan het voorbereiden bent is extra werkbladruimte altijd welkom, dit kan ook in de diepte. 

Doordat u uw blad dieper maakt, creëert u meer mogelijkheden met uw kasten, wij hebben leveranciers die diepere laden in het programma heeft en zo heeft u uiteindelijk meer kastruimte. 

Wanneer u een bestaande keuken heeft en u heeft geen mogelijkheden om uw leidingwerk te verleggen dan is een verdiept blad ook ideaal. De kasten worden iets van de muur afgezet zodat u uw leidingen in de vrije ruimte moeiteloos kunt verleggen en niet in de muur hoeft te frezen.

Een goede kraan moet praktisch zijn maar ook passen bij de stijl van uw keuken. Alles wat mooi is, is vaak niet praktisch. Een moderne keuken vraagt een strakke kraan. Een vlakke en hoge uitloop onderstreept de moderne uitstraling en vergemakkelijkt het vullen van hoge vazen en kookpannen.

De klant heeft steeds grotere wensen, maar de keukenruimte leent zich er niet altijd voor. Doordat wij bij u thuis komen kunnen we een betere inschatting maken van de ruimte, zo hebben we al een aantal keer een muur uitgebroken om juist wel de keuken de ideale indeling te geven en u verliest niet veel ruimte in bijvoorbeeld uw garage of hal.


Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl